Online Vize Başvurusu

İletişim Numaramız
Çalışma Günleri

Paz-Cts: 09.00-19.30

DUBAİ VİZESİ

Birleşik Arap Emirlikleri Dubai Vizesi Bilgileri

Birleşik Arap Emirliklerine bağlı olan Dubai’ye seyahat etmeden önce lütfen vize koşullarınızı kontrol edin ve gerektiğinde geçerli bir vizeye sahip olduğunuzdan veya pasaportunuzun minimum süre için geçerli olması gerektiğinden emin olun. Standart olmayan pasaport ve seyahat belgelerinin sahipleri de farklı giriş şartlarına sahip olabilir; vize ve diğer pasaport gereksinimleri için başvurmanız gerekip gerekmediğini öğrenin. 29 Nisan 2016 itibariyle, GCC ikamet izni sahiplerinin Dubai’ye gelmeden önce Birleşik Arap Emirliklerinden Dubai vizesine başvurmaları gerekecektir.

Aşağıdaki ülke veya bölgenin pasaportu sahibiyseniz, Birleşik Arap Emirlikleri Dubai’yi ziyaret etmek için önceden Dubai vize başvuru düzenlemeleri yapılmasına gerek yoktur. Uçağınızdan Dubai Uluslararası Havaalanı’nda inin ve Göçmenlik bürosuna belgenizi göstermek için ilerleyin, burada pasaportunuz 30 günlük ücretsiz vize ile damgalanacaktır.

  • Andorra
  • Arjantin
  • Avustralya
  • Brunei
  • Kanada
  • Şili
  • Hong Kong, Çin
  • İrlanda
  • Japonya
  • Kazakistan
  • Malezya
  • Mauritius
  • Monaco
  • Yeni Zelanda
  • Çin Halk Cumhuriyeti
  • Rusya Federasyonu
  • San Marino
  • Singapur
  • Ukrayna
  • İngiltere
  • Amerika Birleşik Devletleri
  • Vatikan

Aşağıdaki ülke ya da bölgeye ait bir pasaportun sahibiyseniz, pasaportunuz, giriş tarihinden itibaren 6 ay boyunca geçerli olan 90 günlük bir ziyaret vizesi ve toplamda 90 gün süreyle konaklama için damgalanacaktır.

  • Avusturya
  • Belçika
  • Brezilya
  • Bulgaristan
  • Hırvatistan
  • Kıbrıs
  • Çek Cumhuriyeti
  • Danimarka
  • Estonya
  • Finlandiya
  • Fransa
  • Almanya
  • Yunanistan
  • Macaristan
  • İzlanda
  • İtalya
  • Letonya
  • Lihtenştayn
  • Litvanya
  • Lüksemburg
  • Malta
  • Hollanda
  • Norveç
  • Polonya
  • Portekiz
  • Romanya
  • Seyşeller
  • Slovakya
  • Slovenya
  • Güney Kore
  • İspanya
  • İsveç
  • İsviçre
  • Uruguay

Yukarıda listelenen Avrupa ülkelerinin vatandaşları da, “90 gün vizesiz varışta vize” tamamen kullanılmışsa veya önceden ayarlanmış vizeyi kullanmak istiyorlarsa, önceden ödenmiş ücretli Dubai vize başvurusunda bulunma hakkına sahiptir.

Birleşik Arap Emirlikleri Dubai Vize Başvurunuzu online olarak uygulayın ve ödeme yapın. Önceden ayarlanmış bir Birleşik Arap Emirlikleri Dubai vizesi gerektiren ülkelerin vatandaşları web siteleri üzerinden Dubai vize için online ödeme yapabilirler. Güncel Dubai vize başvurusu için gerekli olan evrakları konsolosluktan ve göçmenlik bürosundan öğrenebilirsiniz.

Dubai’ye seyahat ediyorsanız, pasaportunuzu damgalamak zorunda kalmadan bir başvuru gönderebilir ve Birleşik Arap Emirlikleri Dubai Vizenizi online olarak alabilirsiniz. Çevrimiçi vize başvuru hizmeti, dünyanın birçok ülkesinde yaşayanlar ve vatandaşlar için kullanılabilir; Bir Birleşik Arap Emirlikleri Dubai vizesi için başvurabilirseniz öğrenebilirsiniz. Başvuru sahiplerinin pasaportlarının Dubai’ye geldikleri tarihten itibaren en az altı aylık geçerliliği olmalı ve makine tarafından okunabilir pasaportlar olmalıdır. El yazısı pasaportlar kabul edilmez. Dubai’ye varıştan en az dört uluslararası iş günü gereklidir, ancak çevrimiçi yapılmış olan Dubai vize başvuruların mümkün olduğunca erken yapılmasını tavsiye eder. Bu hizmet aracılığıyla verilen vizeler, Dubai’de 96 saat, 30 gün veya 90 günlük bir konaklama süresi için kullanılabilir. Onaylandıktan sonra herhangi bir vize, orijinal konaklama süresinin ötesinde uzatılamaz.

Birleşik Arap Emirlikleri Dubai Vizesine Nasıl Başvurulur?

Birleşik Arap Emirlikleri Dubai vize başvurusu için gerekli olan evrakları şu şekilde hazırlayabilir. Bir aile ferdi veya Birleşik Arap Emirlikleri Dubai’ye yerleşik bir akrabanız varsa, sizin adınıza Dubai vize başvurusunda bulunabilirler. Bu hizmetin sadece BAE sakinleri için geçerli olduğunu lütfen unutmayın.

Farklı Vize Türleri Mevcut:

  • Vize tipi 96 saatlik olursa geçerlik maliyet uzantıları varış tarihinden itibaren 4 gün uzatılabilir.
  • Turist – kısa süreli (bir giriş) varış tarihinden itibaren 30 gün uzatılabilir.
  • Turist – kısa süreli (çoklu giriş)ilk girişten itibaren 30 gün uzatılabilir.
  • Turist – uzun süreli bir giriş varış tarihinden itibaren 90 gün uzatılabilir.
  • Turist – uzun süreli (tek giriş) boş zaman, varış tarihinden itibaren 90 gün – sadece Pakistan ve Filipin vatandaşları için uzatılabilir.
  • Turist – uzun süreli (çoklu giriş) ilk girişten itibaren 90 gün uzatılabilir.

Birleşik Arap Emirlikleri Dubai Vize Başvurusu İçin Gerekli Olan Evraklar

Lütfen aşağıdaki tüm belgelerin teslim edildiğinden emin olun:

  • Başvuranın renkli fotoğrafı
  • Başvuranın renk pasaport kopyası, pasaport en az altı ay süreyle geçerli olmalıdır.
  • Başvuru sahibinin uyruğuna dayanarak, hem kaynak ülkelerdeki hem de Dubai’deki adres ve irtibat numaraları ile Arapça veya İngilizce olarak orijinal başvuru formu
  • Biletinin kopyası
  • İkamet ettiğiniz ülkeye bağlı olarak gerekli ek belgeler gerekebilir.

Dubai vizesi başvurusu için gerekli olan evrakların kuralları ve koşulları:

  • Vize ücretleri başvuru üzerine ödenmelidir.
  • Yolcu sadece Dubai’ye seyahat etmelidir.
  • Vize ücretleri iade edilmez.
  • Vize verilmiş ve kullanılmış ise bilet iade edilmez.
  • Birleşik Arap Emirliklerine giriş, göçmen onayına tabidir.
  • Tüm vizeler, Dubai’ye giriş tarihinden itibaren 30 gün boyunca geçerli olan 96 saatlik vize hariç, Dubai’ye giriş tarihinden itibaren 60 gün süreyle geçerlidir.
  • Belgenin sırayla olması ve BAE göçmen onayına tabidir. Uluslararası çalışma günleri, BAE göçmen tatillerini hesaba katmaktadır.
  • Şartlar ve koşullar geçerlidir.

Dubai Göçmenlik Prosedürleri

Ek bir güvenlik önlemi olarak Dubai Uluslararası Havalimanı’ndaki Göç İdareleri, Dubai ziyaretçileri için rastgele göz taraması yapıyor. Göz taraması yapmak isteyen ziyaretçilerin vize belgelerinin basılı bir nüshasını veya vize numarası onay sayfasının basılı bir versiyonunu tarama sayacında sunmaları gerekmektedir. Sizinle bir kopyanız yoksa kopya başına AED 30 ücret uygulanır – sadece AED’de ödenir.

Not: Burada yazan bilgiler vize işlemleri için genel olarak istenilen belgelerdir. Güncellenmiş olarak istenilen belgeler için Konsolosluğa başvurunuz.

Şimdi Randevu Oluştur

Online vize işlemleri için aşağıdaki formu doldurmanız yeterli.

“Yurtdışına çıkış işlemleri için en önemli işin başında gelen vize çıkarma işlemimi sorunsuz şekilde bitmesini sağlayan ekibe teşekkürlerimi iletiyorum. İyiki varsınız. . ”

Gencer Çetin

( Kanada Öğrenci Vizesi )